Кратко описания на геймплея

Легендарният плод е игра, в която посещавате различни локации в търсене на специфични видове плодове, необходими Ви за направата на легендарни сокове.

Играта започва с 6 локации, които могат да бъдат посетени от играчите, но в течение още на първата игра, някои от локациите ще почнат да изчезват, а на тяхно място ще се появат напълно нови и интересни места за посещение! Всяка от локациите предлага интересен избор на играчите при посещение – дали да изпълнят действието, което е описано на тях или да дадат от ръка конкретните плодове, които се искат от тази локация за направата на легендарен сок. В играта са включени 59 различни локации, всяка от които предлага напълно различно дейстиве и различна комбинация от плодове, които се изискват за направата на легендарен сок. Когато направите легендарен сок от дадена локация Вие взимате картата пред себе си и теглите от тестето с 59 локации следващата такава, която влиза в игра и вече е на разположение на играчите за посещение.

Когато играта приключи, Вие отбелязвате резултата и събирате наличните към момента локации в едно от включените в кутията найлонови пликчета и следващият път когато играете продължавате оттам, откъдето сте стигнали.

За да минете през всичките 59 локации ще Ви трябват поне 20 изигравания. Разбира се, след това може да започнете отначало!