За Game ON

Всичко, което искате да знаете за нас

Как започна всичко?

ГЕЙМ ОН ПЪБЛИШИНГ ООД е ново издателство на настолни игри, чиято цел е да предлага на българския пазар висококачествени локализирани версии на популярни и иновативни настолни игри. Искаме да предложим на българския фен на настолните игри възможността да играе тези игри изцяло преведени на български език!

ГЕЙМ ОН се състои от двама души – Боян Евстатиев и Христо Филипов. Двамата сме дългогодишни настолни играчи и приятели, чиято страст към хобито ни накара да направим голямата крачка от просто фенове до хора от индустрията. И двама сме дейни в настолните среди и сме известни с това, че обичаме да представяме и запознаваме хората с най-различни игри, като за нас винаги е било удоволствие именно ние да сме причината за откриването от Вас на новата Ви любима настолна игра или още повече – за откриването на хобито като цяло!

Внимателно подбрахме първата настолна игра, която искаме да издадем и за наше щастие нещата се получиха по един превъзходен начин. Легендарният плод се вписа идеално в нашите критерии аз игра, която бихме искали да издадем. Много сме доволни от партньорството си с 2F-Spiele и имаме планове да продължим да работим с тях и за в бъдеще.

About Image
About Image

Кои сме ние?

Боян Евстатиев

Боян Евстатиев

Съдружник

Казвам се Боян Евстатиев и играя настолни игри от 2009 година.
Заедно със съпругата ми организирахме през 2010 г. - Клуб за настолни игри 73.
Като евро гражданин играя предимно на евро игри, където с удоволствие откривам нови механики и накрая със задоволство споделям на
околните си за това. Ще се радвам и на теб да разменя мисли за нашето забавно хоби.

Христо Филипов

Христо Филипов

Съдружник

Открих настолните игри преди повече от 13 години и оттогава те са неизменна част от живота ми. Обичам всякакъв вид игри, теми и механики. Обожавам да се събираме с приятели и да играем. Особено ми харесват игрите за двама, историческите игри, както и игрите, базирани на големи лицензи като Lord of the Rings и Star Wars.

Какво ни очаква оттук нататък?

Нашата цел е да продължим с издаването на интересни, иновативни и актуални настолни игри. Легендарната система ни харесва, затова е доста вероятно и следващата ни игра да е базирана на нея.